Perfect two - del 17 ♥

''Justin?!'' säger jag och drar mig ur hans grepp. Han drar mig tillbaka och lägger händerna runt mig igen ''Sötnos...'' stönar han i mitt öra, ''var inte så envis nu.''
Sedan så taffsar han på mig överrallt och jag fnissar upphettsat. Sedan så fortsätter vi dansa intimt och jag är så glad att jag är redo att göra vad som helst med Justin.
''du ser vacker ut ikväll..'' viskar Justin i mitt öra och jag vänder mig om sedan så lägger jag händerna på hans kinder och kysser honom med passion.
''du ...'' mumlar jag mot hans läppar och sedan så drar jag mig undan och ser på honom. ''ser så sexig ut...'' jag smeker hans armar precis som Nicole gjorde men nu ser han gladare ut än vad han gjorde med Nicole. 
''saknat dig...'' säger han och drar mig intill sig. Han ser på mig en lång stund och sedan så kysser han mig. Jag besvarar kyssen och långsamt så går han bak och stöter till soffan och jag faller på honom, han kysser mig allt vildare och vänder sig om så att han ligger på mig. Sedan så slutar det. Han lyfter upp mig i sin famn och bär mig uppför trapporna, jag kysser hans hals medans och vi kommer in i ett helt vitt rum. Justin sätter ned mig och släcker ljuset, men ändå så ser man allting. 
Det finns en stor säng i mitten av rummet och en spegel i hörnet, en garderob och ett skrivbord. 
Jag släppte ned min väska och drog av mig mina klackar medans Justin såg på mig, jag vinglade lite och ramlade på golvet med rumpan före. Båda två skrattade och Justin hjälpte mig upp. 
''klumpig du är'' säger han och lägger en hand om min nacke, jag ryser och ler. ''mm..'' säger jag bara sedan så blundar jag och möter hans underbara läppar igen. Han lyfter upp mig och jag slår benen om hans midja.
Han lägger mig ned milt på sängen och lägger sig över mig, han drar ned min klänning och jag drar av hans linne. 
Vi ligger och hånglar ett tag och bara myser med varandra.
Men sedan så blir det allvarligt. 

5 timmar senare. 

Jag vaknade av att någonting lät högt och som om något dunsade i golvet. Försiktigt så öppnade jag mina ögon och såg att jag var i ett helt okänt rum. 
Försiktigt så vred jag på mig och hittade Justin liggandes bredvid mig, han låg vaken och såg på mig. ''godmorgon sömntuta.'' han böjde sig över mig och kysste mig. Jag blev förvånad och kysste inte tillbaka. 
När jag skulle resa mig upp från sängen så kände jag att jag var helt naken, jag hade inte ens trosor på mig! 
Jag la mig ned igen och vände mig till Justin igen, ''varför kysste du mig? Och vad gjorde vi igår?'' frågade jag honom och han la sig på mig, och fy... jag kunde känna att han också var naken. 
Han suckade lyckligt och kysste mig igen, sedan så skrattade han lite och kramade om mig. 
''jag älskar dig...'' sa han och kysste mitt nyckelben. Jag log helt stilla och fattade ingenting. 
Hade jag och han sex? ''justin...'' sa jag och han såg upp på mig, ''ja, älskling?'' 
''hade vi...'' jag harklade mig, ''duvet.. det där, igår?'' frågade jag och jag la händerna på hans rygg och smekte den upp och ner. 
''nej... jag ville inte göra något som du inte ville. Vi var båda fulla...'' sa han och en lättnad gick igenom min kropp. 
''tack..'' sa jag och han log. 
Sedan så kysste han mig igen och jag besvarade kyssen. Allt kändes bättre när han kysste mig. Det var som om alla problem flöt iväg. 
''vad håller du på med...?'' mumlade jag mot hans läppar och han slutade att kyssa mig. 
''kysser dig...?'' sa han otänkt. Jag himlade med ögonen. ''var inte vi vänner?'' frågade jag och Justin gick av mig. ''jag vill ha tillbaka dig....'' han ligger nu stödd med höger armbåge och utforskar min kropp. 
''bli min?'' säger han och ler, jag nickar och kysser honom. Han tar mig runt midjan och drar mig över honom. ''heey! take it easy bieber!'' skrattar jag och han kysser mig. ''oroa dig inte... jag kommer alltid att vara försiktig med dig min prinsessa'' jag ler och böjer mig ned igen för att kyssa honom. Han är min.

Ljuger Justin om att dom inte hade sex eller talar han sanning..?

Kommentarer
Postat av: Sofiaa

Ljuger han ljuger i know dom hadde det Aboouuw, nu blir det showtime !! <33333333 ;) / Sofiaa Mrs.Bieber :) <3

2011-06-08 @ 22:52:58
Postat av: Anonym

OMG HAN LJÖG SÄKERT FYFAN VA BRA!!

2011-06-09 @ 18:10:32
Postat av: Moa

Nääe han måste tala sanning annars e de inte lika spännande ju ;o ;)

2011-06-10 @ 11:43:32
URL: http://loveyae.blogg.se/
Postat av: sofia

frågan är.. gjorde justin och den där tjejen som han försvann med det? :o ;)

as bra novell! :D

2011-06-10 @ 17:33:17
Postat av: Louise

Mer drama, sätt Justin i klistret nu! :D

2011-06-10 @ 21:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0