Perfect two - del 20 ♥


Nästa dag när jag kom till skolan så var det som om alla kände mig helt plötsligt, dom kom fram och hälsade på mig, kramade om mig, frågade hur jag mådde o.s.v
Vad var det som hände med mig igentligen? Jag gjorde väll ingenting speciellt...?
Vad är det hos mig som har förändrats. 
''Audrey! Här borta!'' ropade Nicole och jag tog ett djupt andetag sedan gick jag över till deras bord och satte mig ned bredvid allihoppa. 
''Hej!'' sa nästan alla i kör och jag bara log mot dom som svar. 
''Berätta mer om Justin!'' sa någon tjej i vit tröja och leopard leggins, alla de andra nickade instämmande. 
Jag såg nyfiket på Nicole och hon böjde sig över bordet för att berätta de saftiga detaljerna. 
''Okej... så, vi dansade rätt intimt oså. Sedan så föreslog jag att vi skulle gå upp till mitt gästrum. Han lös upp ordentligt och släppte mig sedan så gick vi upp till det gråa rummet.'' hon bet sig i läppen och fortsatte ''...när vi kom dit så satte puttade han ned mig i sängen. Jag fnissade och han la sig över mig, smekte min kropp medans han kysste mig och stönade lågt i mitt öra. Sedan så låg vi där båda två helt nakna och ja... sedan så hände det..'' hon skrattade lågt och harklade sig. ''han tog det försiktigt och var en riktigt gentleman, vad ska man säga igentligen..?'' sa hon och såg förväntansfullt på sina vänner. Varenda av dom log utom jag. ''Men.. Var det skönt?!'' frågade en av dom, hon nickade och de alla jublade. Mitt hjärta sprack. Var det här sant. Hade han sex med Nicole, och sedan hade han kommit ner till mig och försökt få mig till att ha sex med honom men sedan ångrat sig. 
Och varför, varför, varför ska det vara Nicole?! Han visste vad jag kände för henne.. men ändå så gjorde han det.
Han frågade mig till och med om jag ville vara hans flickvänn igen efter han hade legat med Nicole. Jag som började lita på honom igen.. Men alltid ska det vara något ivägen för honom och mig, alltid! 
Det kanske var så att jag och Justin inte var menade att vara med varandra, för varenda gång vi är tillsammans så är han antingen någonstans och ligger med någon eller så bråkar vi. Och hur sunt är det för ett förhållande? 
Mina ögon började fuktas och jag andades konstigt, hastigt reste jag mig upp ur stolen och alla såg på mig. 
''vart ska du?'' frågade Nicole och jag skakade på huvudet sedan så sprang jag ut genom skolan och sprang hela vägen hem. Ville inte ta bussen eller be pappa hämta mig. 
När jag kom hem så tog jag av mig skorna, sedan så kom pappa in i hallen jag sprang rakt in i hans famn och grät ljudligt. Han höll om mig hårt och kysste min hjässa, ''gumman... vad har du på hjärtat?'' frågade han och jag kunde inte få fram ett vettigt svar, utan stammade bara fram en bokstav. ''j...j...j..j'' han tog ett grepp om mina axlar och såg på mig. 
''vad har hänt?'' frågade han medans han granskade mit ansikte, jag drog mig samman och slutade att gråta, sedan så kramade jag om pappa och sa inget utan gick bara upp till mitt rum och ut på min balkong där jag satte mig på min solstol och läste en bok. Men jag läste aldrig utan bara såg på texten men jag fattade ingenting. 
Efter en stund så lägger jag ifrån mig boken sveper en filt över mig och ska precis gå in när jag hör någon ropa mitt namn. 
''Audrey!'' hör jag, och jag tänker ignorera. Gå bara in. Men en del av mig vill veta vem, vem det är. 
Jag vänder mig om och ser Justin vinka åt mig, ''vad gör du hemma?'' frågar han. Jag svarar inte utan bara ser på honom, sedan får jag lust att spotta på honom och trampa ner hans perfekta ansikte. Han sa att han aldrig skulle ta mig för givet att han aldrig skulle göra mig något ont, han sa att han älskade mig mer än allt annat, att han skulle kunna offra allt för mig. Men det där var bara ord... han kände inget. 

''Vad vill du Justin?'' sa jag kallt och han ryckte på axlarna sedan så putade han med läpparna, ''en kyss'' sa han och jag himlade med ögonen och gick in igen. ''Audrey!'' hörde jag Justin ropa men jag ignorerade honom helt. 
''Audrey! Kom ut.... snälla'' hörde jag honom ropa för 100:e gången nu. 
Så jag fick nog och gick ut, ''vad är det?!'' sa han irriterat och jag bet mig i läppen för att inte skrika. ''Gå... Bara gå Justin..'' sa jag lungt och han skakade på huvudet, ''Baby, vad har jag gjort?'' frågade han och sträckte ut sina händer. Men han kunde försöka hur mycket som helst, han når mig ändå inte. ''Gå bara... snälla, gör det enklare för mig.'' han stod kvar i några sekunder och gick runt på min tomt, ''snälla...!'' bad jag och han nickade såg på mig en sista gång och gick sin väg men när han kom till mitten av gatan så vände han sig om och skulle säga något. ''Ring mig bara om du vill prata...''
Sedan så la han händerna i fickorna och gick till tillbaka till sig, jag stod vid balkongräcket och följde vartenda steg han tog och när han stängde dörren så gick jag tillbaka till min säng och begravde huvudet i kudden. 
Tårarna kom ut och alla känslor jag har gått och burit på kom äntligen ut nu, pappa hade tydligen åkt någonstans för att han kom inte upp till mig när jag grät som värst. 
Jag hade lovat att aldrig gråta för en kille, men Justin är inte bara en kille, han är min bästavän, min pojkvänn, mitt allt. Men inget av det längre. 

Julafton. 

Hela familjen var samlad hos min farmor som bor i Canada, vi öppnade julklappar och hjälpte till med maten i köket. Vi var en riktig hjälpsam familj vi. 
Jag stod med mitt champange glas i handen medans jag såg på barnen som öppnade julklapparna. Farmor kom och ställde sig bredvid mig. Hon la en hand på min axel och suckade. Jag la en arm runt hennes midja och kysste hennes hjässa. 
''ja du... jag kommer nog ihåg när du var sådär liten och ivrig av vad du skulle få i julklapp. Det du önskade dig eller något annat.'' sa hon och jag skrattade ställde ned champange glasen på hennes stora bar och kollade min mobil, jag hade fått ett sms. 
Snabbt så kollade jag vem det var. Det var ingen mindre än Justin, jag öppnade meddelandet och sedan så läste jag igenom det. 

Vi kommer över till er... pappa ville det, och du vet hur nära vår familj är eran. Om du nu är där så hoppas jag på att se dig. Snälla älskling svara... 

Snabbt så raderade jag meddelandet och la tillbaka mobilen i fickan. Och han hade rätt för 10 minuter senare så kom hela deras familj in, och det var fullt i huset. Jag tog mitt champange glas och gick ut på balkongen istället, orkade inte se, eller träffa dom. 
De må tro att jag är oförskämd som inte hälsar, men de vet inte vad deras son har gjort mot mig. 
Man kunde dra ned persiennerna utifrån så jag gjorde det så att ingen såg mig, sedan så lutade jag mig över balkongräcket och såg ut över det frusna havet. Även om det var kallt så orkade jag inte gå in och hämta min jacka. 
Efter en stund känner jag hur det vibbrerar igen i min ficka, jag tar upp mobilen och läser smset som åter igen är från Justin. 

Trodde du var här, fan också! Jag som ville se dig ikväll, vart är du? Är inte du med din pappa? Snälla svara mig. Du tar död på mig snart!!!

Jag såg på smset länge och tänkte klicka på svara men sedan så klickade jag på radera och så var det överstökat. 
Det började bli kallt och jag rös till, så jag bestämde mig för att gå in och hälsa på allihoppa och kanske göra mig en varm kopp O'boy. 
Jag öppnar balkongdörren och någon öppnar den samtidigt som jag så att det går snabbt. 
Snabbt som ögat snubblar jag på stubben och ramlar i någons armar, men det luktade bekant på något sätt. 
Försiktigt så säger jag förlåt och när jag ska se efter vem det är så är det någon jag känner mycket väl. Någon som jag inte ville träffa. Någonsin mer. 
Han står nu framför mig med ett stort leende på läpparna och händerna på min midja, jag står bara och ser på honom. Som en idiot. 
''Gotcha..!'' viskar han och småler, sedan så biter han sig i läppen och ser på mitt ansikte, och in i mina ögon igen. 

Jag åker på semester imorgon och blir borta i en månad, och jag kommer inte ha tillgång till någon internet i Bosnien. Det här är sista kapitlet som ni får innan jag åker. 
Och när jag kommer tillbaka så kommer jag ju självklart med heeeeelt nya ideér som jag kan fylla i novellen. 
Ledsen alla läsare, ni får vänta i en hel månad och lite mer...
Ha ett bra sommarlov, och hoppas denna del var bra. BIEBERLOOVE. ♥

Svar på kommentar!

sofia om Perfect two - del 19 ♥:
kan du inte börja skriva vad som hände i slutet av förra kapitlet? det blir mycket enklare att förstå, nu måste jag alltid bläddra ner till det förra kapitlets slut så att jag ska fatta något hehe xD
men annars var det bra!

Svar: Oj, det har jag aldrig gjort förrut faktiskt. Trodde aldrig att det behövdes. Men visst kan jag det. 
Skriva vad som hände i förra delens slut, jag gör det med en gång på nästa kapitel. Tack för tipset, puss! :)Perfect two - del 19 ♥


''ska vi?'' frågade jag henne och hon nickade kysste mig ömt på läpparna och gick upp från soffan i mitt vardagsrum.
Mamma kom ned för trapporna.
''Hej ungar. Vad har ni för er?'' sa hon medans hon passerade oss för att stänga av teven. Fattar inte varför hon gör så? Går fram till teven för att stänga av den. Liksom, vi har ju en fjärrkontroll!
''Vi hade tänkt gå och se en film eller något, jag bjuder.'' log jag och mamma nickade. Sedan så gick hon och satte sig bredvid Audrey som nu hade satt sig ned igen.
''ska ni komma hem sent?'' frågade hon medans hon såg på oss. Vi skakade på våra huvuden.
Hon kysste Audrey på kinden sedan så kom hon till min sida och kysste mig på kinden.
Hon suckade, ''ungar.. ungar..'' hon gick uppför trapporna och till sitt rum där hon stängde dörren efter sig.
Jag såg på klockan och den var tio över nio. Vi skulle nog vara hemma vid tolv, så vi borde nog gå nu.
Jag harklade mig och såg på Audre. Sedan så pekade jag på klockan. Hon förstod direkt och nickade, sedan så tog hon sin mobil och gick till hallen där hon tog på sig sina skor.
Jag hämtade pengar och sedan gick jag till hallen jag med för att ta på mig skorna och min jacka.
När jag vände mig om och såg på henne så hade hon inte sin jacka på sig, och det var kallt ute för att det hade precis regnat. Och vem vet det kanske började regna igen?
''Din jacka?'' sa jag och pekade på den. Den hängde på galgen bredvid min bruna skinnjacka.
''Behöver inte den,'' log hon och krokade sin arm i min. ''kom så går vi!'' sa hon och tog ett steg när jag drog tillbaka henne.
''inte så fort du ... Ta din jacka nu.'' sa jag och hon suckade. ''nej... kom nu!'' sa hon irriterande och efter en stund gick jag med på det.
''Okej då. Men när du blir sjuk skyller du inte på mig!'' skrattade jag lågt och vi gick ut. Sedan så tog vi min bil och körde till bio-salongen.
Hon går extra nära mig när vi är påväg mot biljett-kassan. Sedan så bråkar vi om filmvalet.
''Men jag vill se Eclipse. Har inte sett den än!'' tjatade hon och jag höll för öronen och lipade åt henne.
''Nej! Vi tar Avatar, det är dom där som är blåa och det verkar så spännande...!'' försökte jag men det hjälpte inte. Hon bara babblade på om den där Jacob & Edward och hur de kämpade för någon Bellas hjärta.
Jag har aldrig sett de andra två filmerna förrut så hur fan ska jag kunna förstå Elipse.. eller vad den nu hette?
Men till sist blev det den filmen. Eclipse.
Vi satt längst bak i biosalongen och våran rad var tom, det var bara några få människor på de främre raderna men mitten raden var tom och där längre upp.
Filmen började och jag tyckte den var as tråkig. Har aldrig sett någon värre film.
Men ändå så satt jag och titta på den, för hennes skull. Ibland så brukade jag luta mig över och kyssa henne.
Men hon blev bara irriterad och puttade bort mig och till sist så satte hon sig två platser ifrån mig. Jag blev irriterad och sur så jag satt bara där och åt mina popcorn, kollade på den jävla filmen och var sur.
Jag såg hur hon blev helt till sig när den där Jacob Black kom in i bilden, eller när han drog av sig tröjan, antingen så bet hon sig i läppen eller så log hon stort. Som om hon aldrig hade sett 6-pack förrut.
Jag menar, jag har ju 6-pack. Eller hur? Och dom är ju ... kan jag säga er, mycket finare och snyggare än Jacobs och dessutom är dom ju bara hennes. Så varför sitter hon och dreglar över något som inte är hennes?
Jag sitter två platser ifrån henne! Kom och känn på mig!
Men ändå så sitter hon bara där helt insvept i filmen, ibland så sätter hon händerna för munnen och Audrey grät. Ja, hon grät. Varför vet jag inte? Det var ju inte som om världen gick under, eller hennes pappa dog?
När filmen var slut och vi kom ut ur biosalongen så sträckte jag på armarna och sa ''äntligen!''
Hon satte händerna i fickorna och huttrade, ibland så snyftade hon till och snörvlade. Jag la ena armen om henne.
''Fryser du?'' frågade jag och hon nickade. Jag gav henne min jacka och hon satte på sig den.
''vad var det jag sa...!'' suckade jag och satte mig in i bilen, hon öppnade dörren och satte sig därbak istället. Sedan så la hon sig över de 3 säterna. 
''är du trött älskling?'' frågade jag medans jag backade ifrån parkeringen. 
''mmm...'' mumlade hon och vred på sig. Jag log lite sedan så började att köra hemmåt. 
Hela vägen hem så försökte jag kolla så mycket som möjligt på henne genom mina bil-speglar. Jag fick se så som en glimt men ändå så spred sig ett leende på mina läppar. 

Jag parkerade på uppfarten och steg ur bilen, sedan så gick jag till hennes sida och bar upp henne i min famn. Jag såg på hennes ansikte länge innan jag gick knackade på, hennes pappa öppnade och sa åt mig att bära upp henne till rummet. 
Jag gjorde som han sa och bar upp henne för trapporna la henne ned i sängen och försiktigt så drog jag av henne jackan. Sedan så drog jag täcket över henne. Ända upp till hakan eftersom hon frös, och när jag la det varma på henne så gjorde hon en grimas och vände sig på rygg. 
Jag smekte henne över pannan och såg på henne. ''du är den vackraste..'' viskade jag. Sedan så pussade jag henne på pannan och la en lapp i hennes hand innan jag gick ut igen och åkte till andra sidan gatan hem igen. 
När jag kom hem satt jag och tänkte. Jag blev avundsjuk för det där lilla som hände på bion, och undra hur hon blir när hon får reda på det jag och Nicole gjorde? Jag kan tänka mig hennes reaktion.

Tråkig, tråkig, tråkig. Hände typ zero stuff här. Men mer kommer sen.. ;)

Perfect two - del 18 ♥


När vi är påväg hem igen så vill Justin följa med mig hem.
Jag säger att det är okej för pappa har ju ändå jobb idag och kommer inte hem försen klockan 23.00. 
När vi går bredvid varandra så ser Justin ner hela tiden, hans huvud vill liksom falla ned. Läpparna var lite isär och ögonen såg trötta ut, han har samma kläder på sig från igår och håret var morgonruffsat. 
Gillade inte att se honom ledsen även om han var så snygg!
Mitt på gatan, så tog jag hans hand och han reagerade snabbt och såg upp på mig med ett tomt ansikte. Han visade ingenting. Jag kände ingenting. Bara kallhet. Hans hand var svettig och det svettades av på mig. 
Just som jag trodde att han skulle släppa min hand så klämde han den hårdare och jag log mot honom, han log tillbaka och sammanflätade våra fingrar.
Vi sa inget under hela vägen hem utan att säga någonting, vi höll bara handen och brydde oss inte om folk såg oss. Inte i det här läget iallafall. 
När vi kom till min dörr och jag tog upp nycklarna för att låsa upp dörren så kom jag ihåg en sak och vände mig till Justin snabbt. 
''Bilen!'' halvskrek jag och hans ansikte klarnade upp. ''men fan också...!'' svor han och sparkade på min dörr, ''jag måste tillbaka...'' sa han och jag nickade. Sedan så putade jag med munnen och förväntade mig en liten puss innan han gick men det hände aldrig. Ja, han såg mig puta med munnen men ignorerade det totalt och istället så sprang han samma väg som vi kom ifrån. 
''Tack!'' ropade jag efter honom. Sedan så låste jag upp dörren, öppnade dörren, och gick in. 
Det första jag gjorde när jag kom hem var att jag tog av mig mina smärtfulla klackar. 
Mina fötter var helt röda och jag hade så jävla ont. 
Jag mumlade något surt och slängde ned min väska på golvet sedan så gick jag upp till mitt rum, och det luktade instängt så jag öppnade fönstret och vädrade lite. 
Försiktigt så drog jag av mig min kläning och gick in i badrummet. Underkläderna åkte av och inom kort så var jag inne i duschen. 

Justins perspektiv.

Jag hade precis satt mig i bilen när jag hörde en bekant tjej-röst ropa på mig, jag kollade runt om i bilen och utanför fönstrerna.
''Justin, vänta!'' hörde jag rösten igen och jag kollade mot fest-huset, då såg jag Nicole komma springandes mot min bil i sin minimala klänning. 
Jag öppnade dörren och steg ur bilen la händerna i fickorna och såg på henne, hon la en hand runt min nacke och smekte den lätt. 
''uh...'' började jag och backade ett steg, men hon gav sig inte utan la sina händer runt min midja och böjde sig över till mitt öra för att viska en sak. 
''tack för igår... eller, ska man säga idag?'' fnissade hon istället för att viska och jag log lite blekt. ''det var underbart'' sa hon och log mot mig, ''äsch.. det var inget.'' sa jag och försökte dra mig ifrån henne och hoppa in i bilen igen. 
Men hon drog mig intill sig ställde sig på tå och kysste mig. Jag höll mina läppar stilla och gjorde ingenting. Hon reagerade på det och såg bekymrat på mig. 
''gillar du det inte?'' frågade hon och kysste mig igen jag kysste tillbaka en liten bit men sedan så drog jag mig undan.
''du... jag var full, alltså... det som hände... uh det liksom betydde ingenting, okej?'' sa jag och tog henne om axlarna. 
''och jag skulle uppskatta om du inte sa något till någon om det här. Ingen alls! Det här är bara mellan dig och mig!'' sa jag strängt och hon nickade sedan så tog hon tag i mitt ansikte och kysste mig igen. Jag drog bort hennes händer, gav henne en lös hejdå-kram och körde iväg med blandade känslor. 
Om Audrey får reda på vad jag har gjort så är det över. Och jag som sa att hon skulle bli min... fyfan vilken dålig pojkvän jag måste vara! 
Men vi var ju aldrig direkt tillsammans när det var fest och då hade jag rätt i att ligga med Nicole. 
Faktiskt inte, för jag ville ju hellre vara med Audrey. Och nu är vi tillsammans och det är bäst att hålla allting hemligt. Nicole kommer inte säga någonting och jag ska inte ens tänka på det! 
Men ändå så gjorde jag det. Jag låg med Nicole. Jag låg med Nicole. Jag låg inte med Audrey.

Justin talade sanning iallafall! 
Han har gjort mycket saker som har sårat Audrey, tror ni att om hon får reda på det så kommer hon förlåta honom?

Perfect two - del 17 ♥

''Justin?!'' säger jag och drar mig ur hans grepp. Han drar mig tillbaka och lägger händerna runt mig igen ''Sötnos...'' stönar han i mitt öra, ''var inte så envis nu.''
Sedan så taffsar han på mig överrallt och jag fnissar upphettsat. Sedan så fortsätter vi dansa intimt och jag är så glad att jag är redo att göra vad som helst med Justin.
''du ser vacker ut ikväll..'' viskar Justin i mitt öra och jag vänder mig om sedan så lägger jag händerna på hans kinder och kysser honom med passion.
''du ...'' mumlar jag mot hans läppar och sedan så drar jag mig undan och ser på honom. ''ser så sexig ut...'' jag smeker hans armar precis som Nicole gjorde men nu ser han gladare ut än vad han gjorde med Nicole. 
''saknat dig...'' säger han och drar mig intill sig. Han ser på mig en lång stund och sedan så kysser han mig. Jag besvarar kyssen och långsamt så går han bak och stöter till soffan och jag faller på honom, han kysser mig allt vildare och vänder sig om så att han ligger på mig. Sedan så slutar det. Han lyfter upp mig i sin famn och bär mig uppför trapporna, jag kysser hans hals medans och vi kommer in i ett helt vitt rum. Justin sätter ned mig och släcker ljuset, men ändå så ser man allting. 
Det finns en stor säng i mitten av rummet och en spegel i hörnet, en garderob och ett skrivbord. 
Jag släppte ned min väska och drog av mig mina klackar medans Justin såg på mig, jag vinglade lite och ramlade på golvet med rumpan före. Båda två skrattade och Justin hjälpte mig upp. 
''klumpig du är'' säger han och lägger en hand om min nacke, jag ryser och ler. ''mm..'' säger jag bara sedan så blundar jag och möter hans underbara läppar igen. Han lyfter upp mig och jag slår benen om hans midja.
Han lägger mig ned milt på sängen och lägger sig över mig, han drar ned min klänning och jag drar av hans linne. 
Vi ligger och hånglar ett tag och bara myser med varandra.
Men sedan så blir det allvarligt. 

5 timmar senare. 

Jag vaknade av att någonting lät högt och som om något dunsade i golvet. Försiktigt så öppnade jag mina ögon och såg att jag var i ett helt okänt rum. 
Försiktigt så vred jag på mig och hittade Justin liggandes bredvid mig, han låg vaken och såg på mig. ''godmorgon sömntuta.'' han böjde sig över mig och kysste mig. Jag blev förvånad och kysste inte tillbaka. 
När jag skulle resa mig upp från sängen så kände jag att jag var helt naken, jag hade inte ens trosor på mig! 
Jag la mig ned igen och vände mig till Justin igen, ''varför kysste du mig? Och vad gjorde vi igår?'' frågade jag honom och han la sig på mig, och fy... jag kunde känna att han också var naken. 
Han suckade lyckligt och kysste mig igen, sedan så skrattade han lite och kramade om mig. 
''jag älskar dig...'' sa han och kysste mitt nyckelben. Jag log helt stilla och fattade ingenting. 
Hade jag och han sex? ''justin...'' sa jag och han såg upp på mig, ''ja, älskling?'' 
''hade vi...'' jag harklade mig, ''duvet.. det där, igår?'' frågade jag och jag la händerna på hans rygg och smekte den upp och ner. 
''nej... jag ville inte göra något som du inte ville. Vi var båda fulla...'' sa han och en lättnad gick igenom min kropp. 
''tack..'' sa jag och han log. 
Sedan så kysste han mig igen och jag besvarade kyssen. Allt kändes bättre när han kysste mig. Det var som om alla problem flöt iväg. 
''vad håller du på med...?'' mumlade jag mot hans läppar och han slutade att kyssa mig. 
''kysser dig...?'' sa han otänkt. Jag himlade med ögonen. ''var inte vi vänner?'' frågade jag och Justin gick av mig. ''jag vill ha tillbaka dig....'' han ligger nu stödd med höger armbåge och utforskar min kropp. 
''bli min?'' säger han och ler, jag nickar och kysser honom. Han tar mig runt midjan och drar mig över honom. ''heey! take it easy bieber!'' skrattar jag och han kysser mig. ''oroa dig inte... jag kommer alltid att vara försiktig med dig min prinsessa'' jag ler och böjer mig ned igen för att kyssa honom. Han är min.

Ljuger Justin om att dom inte hade sex eller talar han sanning..?

Perfect two - del 16 ♥


Lördagen kom och det var dags för Nicole's fest. Jag var redan klar. Jag hade duschat, hade sminkat mig, lockat håret, fått på mig mina svart-lila skor och min matchande lila klänning.
Nu var det bara att ta sig dit. Justin och jag hade bestämt oss att bara vara vänner. Och för att försäkra er så gick jag aldrig till någon kille den måndagen, jag gick till min mammas grav och satte mig ned framför den. Sedan så berättade jag exakt hur jag kände, hur jag mådde och jag visste att hon hörde mig.
Hon kunde inte svara på mina frågor men hon hörde mig, och förstod mig.
Senare klockan halv tio på kvällen efter all min tanketid så gick jag till Justin och bad om förlåtelse, han kramade om mig och kysste mig på kinden sedan så sa han att han inte menade det han sa och att han ångrade det. 
Det pirrade i hela mig när han viskade att han älskade mig, men sedan så la han till ordet bästavän och då kan jag erkänna att jag blev lite besviken. 
''Jag älskar dig med.'' sa jag bara. Utan bästavän, eller vän, jag sa bara jag älskar dig. Och det kändes skönt.
Jag tittade mig en sista gång i min helfigursspegel och sedan så gick jag ned till pappa, han satt vid bordet och när jag kom in tappade han hakan. 
''Ska du verkligen gå sådär? Och visa så mycket hud?'' klagade han och jag himlade med ögonen sedan så tog jag fram lite juice och drack ur glaset. Jag satte mig mitt emot honom med glaset i handen. 
''Jag menar... är den inte lite, lite, för kort?'' sa han. 
''Tycker du?'' sa jag, ''jag tycker den är perfekt. Killarna får se mer än dom i vanliga fall inte gör. Och dessutom så får dom ju känna på mig också.'' log jag mot min pappa och drack ur min juice, han såg på mig med stora ögon och jag spottade ut juicen från munnen på mattan. 
Sedan så började att skratta. 
''Pappa!'' skrattade jag, ''du vet ju att jag driver!''
Han log lättad och såg ut att vara road för ett ögonblick men efter några sekunder kom den där allvarliga blicken tillbaka igen. 
''Gör inget dumt nu. Drick bara lite vin eller något, men inte för mycket så att du blir full..'' sa han och jag nickade, sedan så hörde jag att en bil parkerade och att en dörr öppnades och stängdes, jag kollade ut genom fönstret och såg att Justin var påväg till min dörr. 
Jag blev helt varm i kroppen och sprang genast fram till dörren med största leendet på läpparna. 
När jag öppnade dörren så stod han där i ett par korta jeans och ett svart linne som han matchade en dog-tag med. 
Jag sneglade på hans skor och såklart så hade han ju sina supras.
Det tog ett tag innan jag insåg att jag stod och granskade honom, men det gjorde inget för jag såg att han också kollade häpet på mig. 
''du ser...-'' han han inte säga mer förrän min pappa kom bakom mig och såg nyfiket på oss två. 
''Jag litar på att du tar hand om min dotter...'' sa han och Justin nickade. ''klart att jag tar hand om henne,'' sa han och mitt hjärta bultade snabbt. Jag rodnade och min pappa såg på mig.
Sedan så gav han mig en konstig blick, och kramade om mig. 
''Din väska då?'' frågade han och jag suckade men sedan så skrattade jag och gick sakta upp till rummet. Orkade inte stressa.

Justins perspektiv.
Jag såg nervöst på hennes pappa och undrade varför han inte gillar mig, jag menar.. vad har jag någonsin gjort honom?
''är det något pågång mellan er?'' sa hennes pappa och jag skakade på huvudet, ''har det någonsin varit det?'' frågade han och jag skakade på huvudet. ''nepp,'' sa jag och såg ned i min mobil igen. 
Hennes pappa drog mig i linnet. ''Om du någonsin, någonsin lägger händerna på henne så ska jag fan vrida nacken av dig. Förstår du det?'' sa han och jag blev helt skakig i benen. Mitt hjärta stannade och jag tappade mobilen i deras golv. 
Jag nickade stressat. 
''Jag kommer nu!'' hörde vi Audrina ropa från trapporna, han släppte mig snabbt och jag tog upp mobilen. 
Vi log båda två åt henne som om ingenting hade hänt och sedan så gav han mig en sista blick innan vi gick till bilen och satte oss in i den för att köra till festen. 
I alla dessa år har jag trott att han har gillat mig, men sen förra året har det varit något mellan oss som bara inte klickade.
Det var en viss stämning mellan oss som ingen av oss ville prata om eller ta upp. 
Han ville inte att jag skulle vara med Audrina, annars skulle han vrida nacken av mig. Det gjorde han klart och tydligt. Men vi var bara vänner, så det var ingen fara..

Audrinas perspektiv.

När vi satt i bilen så försökte jag prata med honom och leda in det till en konversation men han svarade bara med ett kort svar och satt tyst, håll koll på vägen och inte ens en enda gång så kollade han på mig. 
Är jag så oattraktiv eller? Jag som hade sminkat mig lite mer festligt. Hade en kort klänning men ändå så märker han mig inte. 
Så jag satt i bilen och var lika tyst som han var, om han inte ska säga något så vill inte jag vara den som försöker om och om igen.
Han satte på radion och en massa låtar som jag kände till och kunde. Men nu satt jag tyst och såg ut genom fönster rutan utan att säga ett ord. 
När vi var framme var det en massa folk utanför och en massa där inne. Och shit vad stort hus hon hade! Till och med Justin hade inte såhär stort och han var kändis. 
Justin öppnade inte dörren för mig som han alltid brukade, utan jag fick kliva ur bilen själv. 
Direkt när vi kom dit så märktes vi eftersom vi hade anlett i en svart snygg bil, alla blickar vändes till oss och jag var ganska nervös av vad dom skulle tycka om mig. 
Jag var ju tjejen ingen märkte förrutom Justin. 
Vissa killar visslade och jag rodnade. Han såg på mig men vände snabbt bort blicken igen. 
Vi gick in i huset och det var så trångt så att man kom ifrån varandra, och det hände mig jag kom ifrån honom. 
Precis när jag skulle gå ut från huset så tar någon min hand och jag kollar upp snabbt. Det var Justin. 
En skön ilning gick igenom kroppen och jag klämde hans hand hårdare. 
''kom så letar vi reda på Nicole...'' sa han och drog med mig ur folkmassan.
Vi hittade Nicole på ett bord där hon dansade för fullt. Hon hade en liten leopard klänning som slutade precis under rumpan. Sedan så hade hon stilett klackar till det. 
Håret var helt rakt och hennes smink var helt perfekt. Helt klart bättre än mitt. 
När Justin såg henne så stod han och bet sig i läppen, då släppte jag hans hand och gick fram till Nicole drog henne lite löst i armen så att hon såg på mig. 
''Åh, heeeej!'' sa hon och kramade om mig. Jag blev lätt överlumpad och han inte direkt krama tillbaka. 
''Är Justin här?'' frågade hon och jag skulle precis svara när hon såg honom och sprang fram till honom direkt. 
''Justiiiiiin!'' skrek hon men det hördes inte så högt eftersom det var så hög musik och nästan alla dansade om dom inte hånglade sönder varandra. 
Hon la armarna om hans nacke och han stod där åt log av vad hon hade att säga. 
Jag gick fram till dom och stod där som ett tredje hjul. ''jaså... känner ni varandra?'' frågade jag försiktigt och Nicole fnissade. 
''nej, men han är bara så jävla het!'' hon smekte honom över armarna och jag kände hur magen vred sig. Justin tog henne om rumpan och de började att dansa väldigt intimt. 
I en halvtimme var jag i ett hörn och bevakade vad dom gjorde. Dom dansade b.la, kysstes, hånglade vilt och framför alla. Justin drack en massa sprit och taffsade på henne överrallt. Det var så olämpligt och så äckligt men ändå så önskade jag att det var jag. 
Jag älskar honom och jag vill inte att någon annan ska ha min älskling. 
Efter en stund så viskade hon någonting till honom som fick hans ögon att vakna till och dom gick hand i hand uppför trappan och in till ett rum där dom låste om sig. 
Jag suckade och kände för att gråta, Justin var ju min! Men han var ju ändå inte min... vi var ju bara vänner. 
Fan vad jag hatar ordet vänner, det tar isär mig och får mig bara att må dåligt. 
Men det är allt Justin vill och alltid kommer att vara, han kommer att förbli min bästavän även om jag vill det eller inte. 
Jag bestämde mig för att dricka mer och glömma bort allting, så jag drack en massa sprit. 
Jag drack shots och lät killarna dricka shots från mig. 
Sedan så börjar jag dansa och en väldigt sexig kille ställer sig bakom mig och börjar dansa bakom mig, han läger händerna på min midja och vi dansar i takt med musiken. 
Jag skakar rumpan av mig och har det riktigt roligt. Efter en stund slutar han att dansa men några sekunder senare kommer det en ny som jag dansar med. 
Han lägger åter igen händerna runt min midja och drar mig närmre och närmre, tillslut så nära att jag vänder mig om och kysser honom. Men jag öppnar inte ögonen utan fortsätter att kyssa honom, hans händer som låg på min midja ligger nu på min rumpa och försöker dra upp klänningen, men jag drar bort händerna och fortsätter att kyssa honom. 
Efter ett tag så drar jag mig undan lite och smeker hans nacke fortfarande med mina ögon stängda. 
Han kysser mig igen och sedan så vänder han mig om och vi dansar vilt igen. Efter en stund måste jag ju kolla vem det är och när jag vänder mig om för att se vem det är som är så perfekt så är det Justin.

Tycker ni jag skriver för många svordomar? För isåfall kan jag tona ner det en aning.. 
Den här blev ganska lång men jag har suttit nu i en timme och skrivit!
Ni är jättegulliga med era kommentarer, fortsätt så. ♥


Perfect two - del 15 ♥


Dagen flöt på och på eftermiddagen hände något som jag aldrig trodde skulle hända.
När jag skulle till skolbussen sprang Nicole - skolans populäraste tjej - till mig och gav mig två inbjudningar till hennes fest som alla pratade om.
Dom som var bjudna märktes och dom som inte var det vara bara stora losers. rågan var varför ville hon bjuda mig? Hon har hatat mig och mobbat mig sen jag började här, och helt plötsligt så ger hon mig 2 inbjudningar i handen.
Jag stod där helt förvånad medans hon log mot mig.
''Du är bjuden till min fest'' sa hon och jag höjde ögonbrynen. ''seriöst?''
Hon nickade och kom lite närmre mig, ''den andra inbjudningen är till din bästavänn.. Justin. Bjud honom också.'' viskade hon och jag såg på henne och nickade.
''Bra, då ses vi på lördag!'' log hon och gick tillbaka till sin grupp tjejer, alla fnissade och vände sig sedan till mig.
De vinkade åt mig och jag vinkade nervöst tillbaka. Bussen tutade och jag hoppade in i den sedan så åkte jag hem.
När jag kom hem så slängde jag av mig skorna och skinn-jackan sedan så ropade jag ''jag är hemma!''
''I vardagsrummet!'' ropade pappa tillbaka och jag gick in dit, där satt Pattie med en röd kopp i handen. Hon log mot mig.
''Hej Audrey!'' log hon och jag log tillbaka.
''Hej Pattie'' sa jag och vände mig mot pappa han log mot mig likaså.
Sedan så gick jag upp till mitt rum där jag hittade Justin liggandes i min säng. Ingen sa till mig att han var här?
När han såg mig så satte han sig helt upp. ''um.. jag ska nog gå nu...'' ursäktade han sig och ställde sig upp för att gå ut.
Jag stängde dörren och la en hand på hans axel, han såg på mig med sorgsna ögon.
''vi måste prata'' sa jag med en suckning och satte mig ned i sängen. Justin satte sig på min dator-stol och vägrade att se på mig.
''Kan du räcka mig min väska?'' sa jag och han nickade, sedan så reste han sig upp tog min väska och såg mig i ögonen när han gav mig den.
Sedan så satte han sig ned igen.
Jag började rota i min väska efter inbjudningarna och hittade dem tillslut.
Jag räckte en till Justin och han öppnade den, när han läst klart så såg han på mig.
''Bad hon dig att bjuda mig?'' frågade han och jag nickade. ''mm.. hon ville att du skulle komma,'' förklarade jag och han nickade. Sedan så la han undan inbjudningen och böjde sig ned lite, tog tag i mina båda händer och såg mig i ögonen igen.
''Vad är VI nu?'' frågade han och jag böjde mig ned jag också. ''vad du nu än vill..'' log jag och han nickade, sedan så lutade han sig tillbaka i stolen.
Det var upp till han.
''jag vill bara vara vänner...'' sa han och jag nickade och bet mig i läppen. Fan också, bara vänner? Hur ska det funka? Måste jag dölja känslorna igen. För det orkar jag inte. Men jag respekterar hans beslut och ska följa det.
Om han vill vara min 'vän' så får vi väll vara vänner.
Men samtidigt... så vill jag fan inte vara hans jävla vän! Jag vill vara hans flickvänn, men han vågar inte säga det till någon. Och jag som trodde att jag var feg!
Seriöst. Jag har varit hans vänn i 15 år och har haft känslor för honom nu. Men nu när jag tänker efter har jag alltid haft känslor för honom.
''vänner...'' sa jag för mig själv och stirrade ner i golvet. ''mm.. vänner...'' fyllde Justin i och jag såg på honom.
''Ja, okej.'' svarade jag och ställde mig upp sedan så grävde jag i min garderob och satte på mig något snyggt.
''Varför fixar du dig?'' frågade Justin som nu stod upp i mitt rum.
Jag svarade inte på det utan puttade honom i sidan när han stod i vägen, jag gick in i badrummet sminkade mig och satte på mig svarta glansiga leggins med en vit magtröja där det stod FUCK YOU.
Jag plattade mitt hår lite och satte på mig mina svarta klackar, sedan så såg jag mig i min helfigurs-spegel och posade. Brydde mig inte om han stod där. Vi var ju bara vänner som han sa.
Jag sprayade lite Naiomi Campbell parfym och satte på mig några armband. Sedan så såg jag mig i spegeln ännu en gång.
''Vart ska du?'' frågade Justin som nu stod bredvid mig i spegeln, jag rätade till magtröjan lite och la händerna på höfterna.
''ut och skaffa ny pojkvänn eftersom min gjorde nyss slut.'' sa jag och Justin suckade, ''ska verkligen skaffa en bättre.. min vill bara vara vänner''
Jag ryckte på axlarna och skulle precis gå när Justin drog tillbaka mig till honom.
''är du seriös?'' frågade han och lutade sin panna mot min, ''kom igen... gör inte såhär'' sa han och kysste mig.
Jag puttade undan honom och såg att han hade fått mitt läppstift på läpparna.
''Vad gör du?! Du sa ju att du bara vill bli vänner, ge mig inte då mixade känslor då!'' suckade jag och Justin höll händerna för ansiktet. ''Förlåt.. jag bara....'' sa han och skakade på huvudet jag himlade med ögonen och gick till dörren.
''jag ska iallafall ut och träffa nya killar, ska fan glömma dig, vi är ju ändå vänner.''
''mina känslor försvinner nog snart...'' ljög och Justin slängde ned min vas, hela vasen gick sönder och han såg argt på mig så att jag blev rädd.
''Fan dig....!'' sa han och gick fram till mig, höjde handen men ångrade sig snabbt.
Mitt hjärta bankade snabbt av rädsla och jag kände tårarna komma, såhär arg har jag aldrig sett honom.
''Jag ska fan strula med andra, kanske till och med ha sex!'' sa han och det gick rakt i mitt hjärta.
Så långt hade väll inte jag tänkt gå men..
''Men gör vadfan du vill! Tror du att jag bryr mig eller? Medans du ändå ska gå runt och strula med andra kan du lika gärna gå ut!'' skrek jag och öppnade dörren. Där stod Pattie och Pappa.
Både jag och Justin drog på oss skorna och gick åt skilda vägar, han åt vänster och jag åt höger.
Jag vände mig om och skrek ''din jävla player!'' han stannade upp och började gå mot mig.
''Vad fan är det du säger?!'' säger han lite lägre och jag puttar honom, ''det där var för att du vill bara vill vara vänner!''
Jag skulle slå till honom igen när han tog tag i min handled och höll den hårt så att jag fick ont.
''Aj, släpp mig!'' skriker jag till och han släpper mig snabbt.
''Gå då! Gå till dina jävla killar, jag bryr mig inte!'' säger han och jag ser att han försöker hålla sina tårar inne. Vad jag hatar att se honom såhär...
''Ja, det ska jag!'' säger jag och går ifrån honom, ''du är fan också en player!'' skriker han efter mig och jag vänder mig om, pekar fingret och skriker ''FUCK YOOOOOUUUUUUUU!!'' av ren ilska skrek jag det.
Justin bara står där som ett frågetecken och fattar inte vad jag nyss sa.

Perfect two - del 14 ♥


Nästa dag när jag vaknade var det av att regnet duttade mot fönstret.
Sedan så vred jag på mig och såg på klockan. Den var 07.05. Jag var vaken precis i tid, men just nu.. vill jag bara gosa med min bebis. 
Så jag vände mig och la mig halvt på honom, hans mun var halvöppen och håret var så rufsigt och sexigt. 
Jag granskade hans ansikte och sedan så lutade jag mig ned och kysste honom, jag måste ha väckt honom för att han besvarade kyssen och rullade över mig. 
Jag fnissade lågt och såg på honom, han såg klart och tydligt på mig. 
''Värst var du var pigg..!'' sa jag och han kysste mig, jag hann inte besvara hans kyss förärn han svarade.
''Jag har vart vaken sen klockan 6, och bara tittat på dig... du är så vacker. Vet du det?'' sa han och kysste mig igen, sedan så särade han på mina läppar och stack in sin tunga försiktigt. 
Vi höll på så ett tag tills någon knackade på dörren.
''Audrey...! Stig upp nu!'' ropade min pappa, Justin reagerade inte först och försökte dra av mig tröjan medans jag protesterade.
Pappa ryckte i dörren och sedan så märkte han att den var låst. 
''Varför är dörren låst? Audrey, vad är det du håller på med?!'' skrek nu han och jag puttade undan Justin, han klarnade till och hörde min pappas skrik. 
Justin reste sig upp snabbt och såg på mig i panik.
''vart fan ska jag ta vägen..?!'' sa jag och pekade ut genom fönstret han suckade och skakade på huvudet, ''det regnar... jag menar, kom igen..!'' sa han och jag ställde mig upp jag med, såg mig om i rummet och först så tänkte jag garderoben! Men pappa skulle nog säkert kolla i den. 
Så han fick gömma sig under min säng. 
''Under sängen!'' sa jag, ''skynda dig!'' viskade jag nervöst när han var halvvägs inne, ''audrina! Öppna den här dörren nu!'' skrek min pappa och Justin kom helt in under sängen, jag gick in i badrummet slängde liten vatten på mig själv, drog av mig kläderna och virade en handduk runt min kropp, sedan så gick jag ut i rummet igen och öppnade dörren, och där stod min pappa med någon slags hammare eller vad det nu var berädd på att slå sönder min dörr bara för att ta sig in.
''Ta det lungt...'' sa jag och sänkte hans hand. 
''Varför låser du dörren?! Du brukar aldrig låsa!'' sa han och kramade om mig, jag stod där stumt. Som en klump, och omfamnades av en oroad pappa. 
''men pappa...'' suckade jag, ''får man inte ha lite privatliv eller?'' sa jag och såg på honom med ett litet leende på mina läpparna. 
Han suckade och kramade om mig igen. 
''jodå... men jag trodde... att... du.. men, jaja. Spelar roll.'' sa han och släppte mig, men han höll fortfarande kvar taget om mig vid axlarna.
''Gör dig redo för skolan nu'' log hon sedan så pussade han mig på pannan och gick nerför trapporna igen, jag gick in i rummet, låste om mig och pustade ut.
Jag hatar att ljuga. Speciellt för pappa.
''du kan komma ut nu.. han har gått.'' viskade jag och Justin kom ut ur sängen omfamnade mig och kysste mig lätt på munnen.
''Jag hatar att ljuga!'' viskade jag och han nickade. ''förlåt...'' sa han lågt, ''för att jag utsätter dig för det här. Men du vill väll vara med mig? Eller hur?''
Han såg mig i ögonen och höll ett stadigt grepp om mig.
Jag tänkte efter. Klart jag ville vara med honom. Men inte såhär... kanske var det bäst om vi... inte var tillsammans?
''eller hur?'' upprepade han och hans ansikte blev lite oroligt över vad mitt svar kommer att bli.
''mmm..'' mumlade jag och såg ned, men sedan lyfte jag blicken och såg in i hans ögon.
''Varför kan vi inte bara berätta?'' frågade jag och Justin släppte mig. 
''Vi har ju pratat om det här...!'' sa han och jag suckade och satte mig ned i sängen, han satte sig bredvid mig.
''jag vill inte... det kommer bara... spåra ur'' viskade Justin och sneglade lite på mig jag himlade med ögonen och suckade djupt. 
''men jag vill inte ha det såhär.'' sa jag och han såg upp på mig. 
''hurdå?'' sa han och flyttade sig närmre mig, han la armen om mig och jag puttade bort den. 
Kan han sluta röra mig hela tiden, ge mig lite andrum tack?! Han behöver inte vara på mig hela tiden, smeka mig överallt.. 
''Jag orkar inte smyga mer, jag orkar inte ljuga, orkar inte vänta på att få kyssa sig..'' sa jag. 
''men o..-'' Jag avbröt honom. 
''Inga men.'' sa jag, ''Jag vill kunna skrika att jag älskar dig och kyssa dig när jag vill, var jag vill, kunna skryta om dig för min pappa!'' sa jag och log stort. Men snabbt så vissnade det leendet. 
''men det går ju inte? eller hur, vi måste följa dina regler. Med att smyga och inte berätta.'' 
Så. Nu har jag sagt vad jag vill säga. För ärligt om det ska vara såhär, så orkar jag inte mer. 
''jag kan inte...'' sa Justin och han lät lite skakig på rösten.
Han ställde sig upp och la händerna på nacken, gråten i halsen sved och jag svalde och svalde men det kom upp igen och tårarna rann. 
Jag grät inte ljudligt utan tyst för mig själv. 
Justin gick mot fönstret och öppnade det. 
''varför..?'' frågade jag, men det lät mer som. Stanna hos mig. Gå inte. 
''förlåt..'' sa han och gav mig en sista blick innan han försvann ut i det ösande regnet.

Varför vill inte Justin berätta tror ni..? Vad är han rädd för? 
Stay tuned for more...! ♥Perfect two - del 13 ♥


Dag 3 på inspelningen så gick det väll sådär, jag blev väll småsur och irriterad. Men annars så gick det bra. 
Det var ju en inspelning, och då ska man ju se kära ut... även om jag vet att Justin är kär i mig, så ser det inte ut som det när han är med Sandra. 
Han måste väll vara bra på att spela bara, tänkte jag. 
Men ju mer jag tänkte på det så blev det värre... 
Det värsta var när dom lekte med vattenslangen och dom var så jävla nära på att kyssas, och då orkade jag inte sitta och kolla på så jag gick in till cafeterian istället och satte mig i ett hörn. 
Efter en liten stund hörde jag applåder och sedan så kom hela teamet in. Sandra och Justin fick syn på mig och kom över till mig, de satte sig båda två mitt emot mig fnissandes. 
Han såg på mig och mimade ett ''jag älskar dig,'' jag himlade med ögonen och Sandra drack ur sin Smoothie som hon hade beställt. 
Justin hade också en smoothie, men han hade en jordgubbs-smoothie och hon en banana.
''så... vad tyckte du om videon?'' frågade Sandra och såg hoppfullt på mig, och förväntade sig ett svar som ''Åh gud, jätte bra!'' eller ''Älskar den!'' men allt jag sa var, ''helt okej.'' hon blev förvånad och såg på Justin han ryckte på axlarna, han var lika förvånad som hon.
''vi som jobbade så hårt...'' mumlade hon och jag bet mig i läppen. 
Visst verkligen, det var Justin som jobbade hårt inte du! Du spelade bara med!
''Äsch, alla har sina egna åsikter.'' sa Justin lite ledset och jag kände mig skyldig, menade ju inte att han skulle bli ledsen.. 
Jag såg på honom, och just nu i denna stund så ville jag putta bort den där Sandra och sätta mig i hans knä och bara kyssa honom. Framför alla, skrika att jag älskar Justin och ingen annan. 
Men jag gjorde inte det, istället så sa jag något dumt.
''Ni två såg jätte söta ut. Ni såg ut som ett riktigt kärlekspar, kände ni så också eller?'' log jag och Justin såg häpet på mig, jag gav honom en sne blick och han suckade. 
Sandra rodnade. Dom sa ingenting. 
''kände ni verkligen ingenting, inga känslor?'' frågade jag och lutade mig bak i skinn-soffan, Justins skopets nuddade min underbordet. Men jag drog tillbaka foten och förväntade mig ett svar. 
''nja... jo, jag kände lite... känslor, hehe'' sa Sandra och lyfte blicken upp till Justin. Han såg inte på henne utan såg på mig, jag log mot honom och han himlade med ögonen.
''Lite känslor släpptes väll ut..'' sa han, sedan så vände han sitt huvud mot Sandra ''men jag ser dig bara som en vän..'' sa han.
Jag aww:ade och suckade överdrivet, ''synd... jag som skulle vilja ser er som ett par!''
Sandra skrattade och gick upp för att kasta sin smoothie som hon druckit upp i papperskorgen. 
Justin lutade sig över bordet och jag gjorde detsamma. 
''vad håller du på med?!'' väste han lågt och jag såg ned i bordet, ''jag vet inte... jag blev bara... påverkad, alltså.... avundsjuk'' erkännde jag och Justin suckade, sedan så log han lite. 
''det bevisar bara att du älskar mig,'' jag log och bet mig i läppen, behärska dig nu, hur mycket du än vill kyssa den här underbara killen så kan du inte. 
''Fan vad jag vill kyssa dig...'' viskade jag och Justin andades in och ut. 
''jag med!'' sa han och jag lutade mig bak igen, vi såg på varandra och log.
Sedan kom Sandra till oss och frågade Justin om han skulle ha sin smoothie, han skakade på huvudet och Sandra skulle precis ta plastmuggen när jag tog den före henne och stoppade sugröret i munnen. 
''jag tar den...!'' sa jag och Justin blinkade åt mig, Sandra nickade och satte sig ned igen. 

2 timmar senare. 

Nu var jag hemma och imorgon var det skola, så jag gick snabbt in i duschen, duschade av mig all avundsjuka, problem och svett. Gick ut ur duschen, torkade mig med min rosa handduk och bytte underkläder. Vita med lila ränder får det bli. Efter det så tvättade jag bort mitt smink och borstade tänderna. 

Sedan så satte jag på mig min pyjamas och la mig ned i min säng, jag smsade Justin godnatt men han ringde upp mig istället.
''Hej'' sa jag och drog täcket över mig, sedan så gäspade jag. 
''Hej gumman, stör jag?'' frågade han. Jag log. 
''nejdå... vad är det?'' frågade jag och han skrattade lite. 
''ville bara säga godnatt,'' 
''Jaså? Hehe, godnatt...'' sa jag och sedan så blev det en tystnad med Justin bröt den snabbt.
''jag fick ingen kyss idag.'' sa han och jag rullade till sidan, ''inte jag heller, men jag klarar mig.'' svarade jag och Justin stönade. 
''men inte jag... måste få känna dina läppar massera mina, kom ner jag är utanför ditt fönster!'' sa han och jag reste mig snabbt upp, gick till mit fönster där Justin stod bara i sina basketshorts. 
Jag fnissade i luren. ''Jag kommer ner nu.'' sa jag och la på, sedan så tog jag brandstegen ner. 
Mina nakna fötter nuddade den kalla gräsplanen och jag ryckte till direkt, Justin fångade mig och vi kramades hårt.
Han skulle precis kyssa mig när jag la ett finger för hans mun och drog mig ifrån honom. ''ska vi inte gå... lite mer diskret?'' föreslog jag och han nickade förväntansfullt, jag drog med han till bakgården där pappa aldrig brukade vara. Det var mammas sida och pappa klarade verkligen inte av att vara här, men jag... jag var här ibland och bara satt på gräset och lät solen lysa mig i ansiktet. Jag brukade tänka på mamma och ibland så kunde jag höra henne tala till mig, ja.. jag vet att jag hallucinerar, men jag brukar alltid höra mamma prata med mig. 
Och nu skulle Justin få dela den här platsen med mig, han har aldrig varit här förut heller. 
''Wow... så många gånger jag har varit hos dig, har jag aldrig varit här.'' sa han och såg sig omkring, jag nickade och höll om honom runt nacken. 
''pappa är aldrig här, han orkar inte, vågar inte...'' sa jag och lutade mitt huvud mot hans bröstkorg. 
Justin smekte mig över ryggen och kysste mitt huvud. 
''hey...'' viskade han och drog upp mitt huvud så att jag såg upp mot honom, ''det kommer bli bra.. jag är här'' sa han och kramade om mig. 
''tack,'' mumlade jag och särade på oss lite, sedan så kysste jag honom mjukt. 
''vem hade tänkt att det skulle bli du och jag?'' sa Justin och granskade mitt ansikte noga, han höll mig runt midjan och vi gungade fram och tillbaka. 
Jag smekte hans axlar och han la sig ned i gräset, jag la mig på honom och kysste honom. 
''ska vi övernatta här?'' frågade han och jag skrattade, ''nej du... då blir pappa galen om han hittar oss!'' sa jag och Justin kramade mig hårt. 
''Kom igen... du sa ju själv att han aldrig är här, och jag skulle nog behöva en natt ensam med dig'' viskade han hest och blundade, jag kysste hans ögonlock och drog upp hans armar, jag la mina händer på hans och flätade i samman dom. 
Han log och jag kysste honom gång på gång, ''Justin..! Jag kan inte få nog av dig.'' skrattade jag och han öppnade sina ögon. Vi såg varandra djupt in i ögonen och jag såg en oskyldig liten pojke i hans ögon, den pojken som jag kände när vi var 9. 
Den som alltid stod uppför mig och höll min hand om det behövdes, han som hjälpte mig gå igenom den smärtan som ihålade mig. 
Sedan så såg jag på hans ansikte. Pojken som jag kände när jag var 9 har blivit mer mognare, blivit snyggare, fått en fin kropp, fått en fin personlighet. 
Men han är fortfarande den jag känner, bara en bättre version. 
Jag la huvudet mot hans bröst och han höll på med mitt hår.
Det blåste kalla vindar och både jag och Justin frös, så vi smög upp till mitt rum istället, stängde fönstret och låste dörren till mitt rum. 
Sedan så la vi oss i sängen och fortsatte vårt lilla mys, Justin berättade att varje gång han kom nära Sandra så föreställde han mitt ansikte för att få det så verkligt som möjligt. 
Vi pratade i flera timmar, ända tills klockan var 2 på morgonen. 
Jag var tvungen att avbryta honom mitt i en mening för att påminna honom om att jag var tvungen att sova eftersom det var skola imorgon. Han kysste mig hårt en sista gång och jag vände mig med ryggen till honom, han la armarna om mig och viskade i mitt öra att han älskade mig mest av allt. 
''jag älskar dig med, mer än någon annan..'' viskade jag och kysste hans hand, han drog mig närmre sig och sjöng mig till sömns. 
Sådärja, jag råkade radera del 13! Så jag skrev om den istället, här är den iallafall :)

Perfect two - del 12 ♥


Efter några timmar när klockan blev halv 9 så fick jag ett sms från Justin där det stod att vi skulle mötas vid vårt gamla gömställe i skogen, jag vet vart det ligger men går aldrig dit längre. 
Jag svarade snabbt med ett okej, och gick till min garderob där jag tog ut en svart magtröja med tryck på och mjukisar, jag satte på mig det snabbt och tog mobilen i handen. 
Sedan så gick jag nerför trapporna, ''pappa.. jag ska ut, och jag behöver väll inga nycklar?'' frågade jag honom medans jag satte på mig skorna. 
''Nej, jag ska bara vara hemma.. kom hem senast elva.'' sa han och jag nickade, tog mina hörlurar och pluggade in dom i mina öron, sedan så kopplade jag dom i mobilen. 
Sedan så öppnade jag dörren och gick ut där jag sveptes av en sval vind, jag log och började gå mot skogen med långsamma steg. 
Ville inte skynda mig, han kanske inte ens var där. 
Jag satte på låten What the hell och sjöng med i låten högt. 
När jag kom fram till skogen så gick jag nu med snabba steg till vårt gömställe och såg Justin stå där och vänta i en T-shirt, svarta byxor och en röd keps. 
Jag sänkte volymen lite så att jag kunde höra honom, ''du kunde ju sagt att jag skulle klä upp mig fint!'' sa jag och han fnissade, sedan så la han armarna på mina axlar och kysste mig mjukt på läpparna. 
''du är alltid fin...'' viskade han och såg mig i ögonen, jag kramade om honom och vi stod så i några minuter. 
Men Justin drog sig undan och tog min hand, han sammanflätade våra fingrar och började gå. 
''vart ska vi?'' frågade jag och han ryckte på axlarna. 
''en promenad...'' sa han och jag skrattade, ''i skogen? Är du hjärndöd eller?'' sa jag och han stannade och la sina händer på min midja, ''nej men jag är din,'' sa han och kysste mig passionerat, jag la mina händer i hans hår och vi avslutade kyssen med att se varandra i ögonen. 
Sedan så fortsatte vi vår lilla promenad. 
Justin och jag pratade om allting, och när det blev som tystast så kysste han mig och jag besvarade kyssen villigt. 
Och så fortsatte det. 
Vi höll handen hela tiden och mitt hjärta bultade snabbare än det någonsin gjort, Justin gör mig så lycklig, så här kär har jag aldrig varit. 
Medans vi gick tysta sida vid sida så lyssnade jag fortfarande på musik, och just nu spelades U smile.
''ska du göra någon musikvideo till U smile?'' frågade jag honom och han nickade, ''ja. Den ska vara tilla alla mina beliebers'' blinkade han och jag nickade, ''ska en speciell tjej vara med i din musikvideo som alla andra?'' frågade jag, och jag vet inte varför. 
Det var inte så att allt det här var ett förhör eller något. 
''Jo, en tjej ska vara med.. hon heter Sandra, har träffat henne ett par gånger. Riktig trevlig och söt tjej faktiskt. 
Sedan så ska det ju vara galna fans också, men Sandra är den som står ut, den som är speciell.'' log han åt mig och jag bet mig i läppen och nickade, fuck vad jag var svartsjuk. Han har ju rätt att vara med andra tjejer, inte bara med mig!
''Aha... okej. När börjar ni inspelningen?'' frågade jag och han sa att de började nästa vecka och att jag var välkommen att kolla på, jag tackade ja och kysste honom. 
Vi kom fram till en stor bondgård och Justin började springa dit, jag blev rädd och irriterat över att han lämnat mig. 
Så jag sprang snabbt efter honom, han väntade på mig längst nerför backen och fångade mig när jag kom ned. 
Jag drog mig loss ur hans grepp och la händerna i kors, ''men!'' sa Justin och ställde sig framför mig. ''är du sur?''
Jag fnös åt honom och han drog bort en hårstrå från mitt ansikte, sedan så la han en hand om min midja och log mot mig.
''kom igen.. surpuppa!'' skojade han och gnuggade våra näsor, jag skrattade och vi gick sakta mot bondgården. 

Justins perspektiv. 

Vi gick in i bondgården och där fanns det kossor, hästar, hönor, hundar, katter, kaniner, m.m. 
Först så gick vi till kossorna och jag klappade en av dom, Audrina stod vid sidan och bara log. 
Jag såg på henne sedan på kossan, ''ser du henne?'' sa jag och pekade på Audrina. 
''hon... vet inte hur jag ska beskriva henne. Hon är allt jag önskat mig, och lite mer därtill.. utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Hon är anledningen till att jag går upp på morgonen med ett leende på ansiktet, och jag älskar henne mer än någon annan tjej.'' sa jag och klappade kossan, den muade och jag ställde mig upp igen. 
Audrina hade gått till en annan kossa och klappat den, hon såg på mig och suckade. 
''ska vi dra... orkar inte längre, vill gå hem..'' sa hon och jag såg förbryllat på henne, varför det? Gjorde jag något fel eller?
Men jag lydde henne och följde med henne hem igen, ''ha mobilen på!'' sa jag innan hon stängde dörren rakt i ansiktet på mig. 
Jaha, vad har jag gjort nu då..?

1 vecka senare. 

Audrinas perspektiv. 

Jag var nu på inspelningen på U smile och det har gått två dagar på inspelningen, jag har fått sett hur Justin kramar, flörtar och nästan kysser den där Sandra! Och varje gång det händer så blir jag så arg på honom utan någon anledning, men det är avundsjukan, den tar över mig. Och jag kan se hur Justin börjar bli trött på det, men han kämpar ändå, och försöker få mig på bättre humör. 
Igentligen hade jag ingen anledning att vara avundsjuk, det vad ju bara en filminspelning.
Under den första pausen så kom Justin inte ens till mig han var för upptagen med att prata med Sandra, så jag gick till Ryan och pratade med honom, han fick mig alltid att skratta.
Under andra pausen så kom han till mig när jag var påväg till toaletten, han tryckte in mig i ett hörn och började kyssa mig. Sakta så masserade hans läppar mina, jag stack försiktigt in tungan och sedan så lekte våra tungor med varandra. 
Han drog sig undan och kramade om mig hårt, ''jag kunde se din blick... förlåt.'' sa han och jag log och kramade honom tillbaka. 
''Jag älskar dig,'' viskade jag och kysste hans hals. 
Justin suckade lättat och smekte mina armar lätt, ''jag älskar dig mest min prinsessa,'' sa han och jag fnissade, sedan så gav han mig en sista kyss och sprang tillbaka till inspelningen. 
Där försvann avundsjukan, jag behövde igentligen inte oroa mig. Justin skulle vara trogen, det visste jag. 
Äsch, inte ska väll jag behöva det! Trodde jag, men jag visste igentligen inte vad som väntade...
RSS 2.0