Perfect two - del 16 ♥


Lördagen kom och det var dags för Nicole's fest. Jag var redan klar. Jag hade duschat, hade sminkat mig, lockat håret, fått på mig mina svart-lila skor och min matchande lila klänning.
Nu var det bara att ta sig dit. Justin och jag hade bestämt oss att bara vara vänner. Och för att försäkra er så gick jag aldrig till någon kille den måndagen, jag gick till min mammas grav och satte mig ned framför den. Sedan så berättade jag exakt hur jag kände, hur jag mådde och jag visste att hon hörde mig.
Hon kunde inte svara på mina frågor men hon hörde mig, och förstod mig.
Senare klockan halv tio på kvällen efter all min tanketid så gick jag till Justin och bad om förlåtelse, han kramade om mig och kysste mig på kinden sedan så sa han att han inte menade det han sa och att han ångrade det. 
Det pirrade i hela mig när han viskade att han älskade mig, men sedan så la han till ordet bästavän och då kan jag erkänna att jag blev lite besviken. 
''Jag älskar dig med.'' sa jag bara. Utan bästavän, eller vän, jag sa bara jag älskar dig. Och det kändes skönt.
Jag tittade mig en sista gång i min helfigursspegel och sedan så gick jag ned till pappa, han satt vid bordet och när jag kom in tappade han hakan. 
''Ska du verkligen gå sådär? Och visa så mycket hud?'' klagade han och jag himlade med ögonen sedan så tog jag fram lite juice och drack ur glaset. Jag satte mig mitt emot honom med glaset i handen. 
''Jag menar... är den inte lite, lite, för kort?'' sa han. 
''Tycker du?'' sa jag, ''jag tycker den är perfekt. Killarna får se mer än dom i vanliga fall inte gör. Och dessutom så får dom ju känna på mig också.'' log jag mot min pappa och drack ur min juice, han såg på mig med stora ögon och jag spottade ut juicen från munnen på mattan. 
Sedan så började att skratta. 
''Pappa!'' skrattade jag, ''du vet ju att jag driver!''
Han log lättad och såg ut att vara road för ett ögonblick men efter några sekunder kom den där allvarliga blicken tillbaka igen. 
''Gör inget dumt nu. Drick bara lite vin eller något, men inte för mycket så att du blir full..'' sa han och jag nickade, sedan så hörde jag att en bil parkerade och att en dörr öppnades och stängdes, jag kollade ut genom fönstret och såg att Justin var påväg till min dörr. 
Jag blev helt varm i kroppen och sprang genast fram till dörren med största leendet på läpparna. 
När jag öppnade dörren så stod han där i ett par korta jeans och ett svart linne som han matchade en dog-tag med. 
Jag sneglade på hans skor och såklart så hade han ju sina supras.
Det tog ett tag innan jag insåg att jag stod och granskade honom, men det gjorde inget för jag såg att han också kollade häpet på mig. 
''du ser...-'' han han inte säga mer förrän min pappa kom bakom mig och såg nyfiket på oss två. 
''Jag litar på att du tar hand om min dotter...'' sa han och Justin nickade. ''klart att jag tar hand om henne,'' sa han och mitt hjärta bultade snabbt. Jag rodnade och min pappa såg på mig.
Sedan så gav han mig en konstig blick, och kramade om mig. 
''Din väska då?'' frågade han och jag suckade men sedan så skrattade jag och gick sakta upp till rummet. Orkade inte stressa.

Justins perspektiv.
Jag såg nervöst på hennes pappa och undrade varför han inte gillar mig, jag menar.. vad har jag någonsin gjort honom?
''är det något pågång mellan er?'' sa hennes pappa och jag skakade på huvudet, ''har det någonsin varit det?'' frågade han och jag skakade på huvudet. ''nepp,'' sa jag och såg ned i min mobil igen. 
Hennes pappa drog mig i linnet. ''Om du någonsin, någonsin lägger händerna på henne så ska jag fan vrida nacken av dig. Förstår du det?'' sa han och jag blev helt skakig i benen. Mitt hjärta stannade och jag tappade mobilen i deras golv. 
Jag nickade stressat. 
''Jag kommer nu!'' hörde vi Audrina ropa från trapporna, han släppte mig snabbt och jag tog upp mobilen. 
Vi log båda två åt henne som om ingenting hade hänt och sedan så gav han mig en sista blick innan vi gick till bilen och satte oss in i den för att köra till festen. 
I alla dessa år har jag trott att han har gillat mig, men sen förra året har det varit något mellan oss som bara inte klickade.
Det var en viss stämning mellan oss som ingen av oss ville prata om eller ta upp. 
Han ville inte att jag skulle vara med Audrina, annars skulle han vrida nacken av mig. Det gjorde han klart och tydligt. Men vi var bara vänner, så det var ingen fara..

Audrinas perspektiv.

När vi satt i bilen så försökte jag prata med honom och leda in det till en konversation men han svarade bara med ett kort svar och satt tyst, håll koll på vägen och inte ens en enda gång så kollade han på mig. 
Är jag så oattraktiv eller? Jag som hade sminkat mig lite mer festligt. Hade en kort klänning men ändå så märker han mig inte. 
Så jag satt i bilen och var lika tyst som han var, om han inte ska säga något så vill inte jag vara den som försöker om och om igen.
Han satte på radion och en massa låtar som jag kände till och kunde. Men nu satt jag tyst och såg ut genom fönster rutan utan att säga ett ord. 
När vi var framme var det en massa folk utanför och en massa där inne. Och shit vad stort hus hon hade! Till och med Justin hade inte såhär stort och han var kändis. 
Justin öppnade inte dörren för mig som han alltid brukade, utan jag fick kliva ur bilen själv. 
Direkt när vi kom dit så märktes vi eftersom vi hade anlett i en svart snygg bil, alla blickar vändes till oss och jag var ganska nervös av vad dom skulle tycka om mig. 
Jag var ju tjejen ingen märkte förrutom Justin. 
Vissa killar visslade och jag rodnade. Han såg på mig men vände snabbt bort blicken igen. 
Vi gick in i huset och det var så trångt så att man kom ifrån varandra, och det hände mig jag kom ifrån honom. 
Precis när jag skulle gå ut från huset så tar någon min hand och jag kollar upp snabbt. Det var Justin. 
En skön ilning gick igenom kroppen och jag klämde hans hand hårdare. 
''kom så letar vi reda på Nicole...'' sa han och drog med mig ur folkmassan.
Vi hittade Nicole på ett bord där hon dansade för fullt. Hon hade en liten leopard klänning som slutade precis under rumpan. Sedan så hade hon stilett klackar till det. 
Håret var helt rakt och hennes smink var helt perfekt. Helt klart bättre än mitt. 
När Justin såg henne så stod han och bet sig i läppen, då släppte jag hans hand och gick fram till Nicole drog henne lite löst i armen så att hon såg på mig. 
''Åh, heeeej!'' sa hon och kramade om mig. Jag blev lätt överlumpad och han inte direkt krama tillbaka. 
''Är Justin här?'' frågade hon och jag skulle precis svara när hon såg honom och sprang fram till honom direkt. 
''Justiiiiiin!'' skrek hon men det hördes inte så högt eftersom det var så hög musik och nästan alla dansade om dom inte hånglade sönder varandra. 
Hon la armarna om hans nacke och han stod där åt log av vad hon hade att säga. 
Jag gick fram till dom och stod där som ett tredje hjul. ''jaså... känner ni varandra?'' frågade jag försiktigt och Nicole fnissade. 
''nej, men han är bara så jävla het!'' hon smekte honom över armarna och jag kände hur magen vred sig. Justin tog henne om rumpan och de började att dansa väldigt intimt. 
I en halvtimme var jag i ett hörn och bevakade vad dom gjorde. Dom dansade b.la, kysstes, hånglade vilt och framför alla. Justin drack en massa sprit och taffsade på henne överrallt. Det var så olämpligt och så äckligt men ändå så önskade jag att det var jag. 
Jag älskar honom och jag vill inte att någon annan ska ha min älskling. 
Efter en stund så viskade hon någonting till honom som fick hans ögon att vakna till och dom gick hand i hand uppför trappan och in till ett rum där dom låste om sig. 
Jag suckade och kände för att gråta, Justin var ju min! Men han var ju ändå inte min... vi var ju bara vänner. 
Fan vad jag hatar ordet vänner, det tar isär mig och får mig bara att må dåligt. 
Men det är allt Justin vill och alltid kommer att vara, han kommer att förbli min bästavän även om jag vill det eller inte. 
Jag bestämde mig för att dricka mer och glömma bort allting, så jag drack en massa sprit. 
Jag drack shots och lät killarna dricka shots från mig. 
Sedan så börjar jag dansa och en väldigt sexig kille ställer sig bakom mig och börjar dansa bakom mig, han läger händerna på min midja och vi dansar i takt med musiken. 
Jag skakar rumpan av mig och har det riktigt roligt. Efter en stund slutar han att dansa men några sekunder senare kommer det en ny som jag dansar med. 
Han lägger åter igen händerna runt min midja och drar mig närmre och närmre, tillslut så nära att jag vänder mig om och kysser honom. Men jag öppnar inte ögonen utan fortsätter att kyssa honom, hans händer som låg på min midja ligger nu på min rumpa och försöker dra upp klänningen, men jag drar bort händerna och fortsätter att kyssa honom. 
Efter ett tag så drar jag mig undan lite och smeker hans nacke fortfarande med mina ögon stängda. 
Han kysser mig igen och sedan så vänder han mig om och vi dansar vilt igen. Efter en stund måste jag ju kolla vem det är och när jag vänder mig om för att se vem det är som är så perfekt så är det Justin.

Tycker ni jag skriver för många svordomar? För isåfall kan jag tona ner det en aning.. 
Den här blev ganska lång men jag har suttit nu i en timme och skrivit!
Ni är jättegulliga med era kommentarer, fortsätt så. ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

omg! bästa kapitelet :D nej de är perfekt som de är <3

2011-06-08 @ 07:41:26
Postat av: Louise

Den här novellen är way better än alla andra jag läser !

2011-06-08 @ 09:49:14
Postat av: Anonym

omg! asbra

2011-06-08 @ 16:06:00
Postat av: sofia

riktigt bra! :D

2011-06-08 @ 16:48:32
Postat av: Anonym

OMB!!!skit bra fortsätt så!:D

hennes pappa ä lite läski:P

2011-06-08 @ 20:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0