Perfect two - del 19 ♥


''ska vi?'' frågade jag henne och hon nickade kysste mig ömt på läpparna och gick upp från soffan i mitt vardagsrum.
Mamma kom ned för trapporna.
''Hej ungar. Vad har ni för er?'' sa hon medans hon passerade oss för att stänga av teven. Fattar inte varför hon gör så? Går fram till teven för att stänga av den. Liksom, vi har ju en fjärrkontroll!
''Vi hade tänkt gå och se en film eller något, jag bjuder.'' log jag och mamma nickade. Sedan så gick hon och satte sig bredvid Audrey som nu hade satt sig ned igen.
''ska ni komma hem sent?'' frågade hon medans hon såg på oss. Vi skakade på våra huvuden.
Hon kysste Audrey på kinden sedan så kom hon till min sida och kysste mig på kinden.
Hon suckade, ''ungar.. ungar..'' hon gick uppför trapporna och till sitt rum där hon stängde dörren efter sig.
Jag såg på klockan och den var tio över nio. Vi skulle nog vara hemma vid tolv, så vi borde nog gå nu.
Jag harklade mig och såg på Audre. Sedan så pekade jag på klockan. Hon förstod direkt och nickade, sedan så tog hon sin mobil och gick till hallen där hon tog på sig sina skor.
Jag hämtade pengar och sedan gick jag till hallen jag med för att ta på mig skorna och min jacka.
När jag vände mig om och såg på henne så hade hon inte sin jacka på sig, och det var kallt ute för att det hade precis regnat. Och vem vet det kanske började regna igen?
''Din jacka?'' sa jag och pekade på den. Den hängde på galgen bredvid min bruna skinnjacka.
''Behöver inte den,'' log hon och krokade sin arm i min. ''kom så går vi!'' sa hon och tog ett steg när jag drog tillbaka henne.
''inte så fort du ... Ta din jacka nu.'' sa jag och hon suckade. ''nej... kom nu!'' sa hon irriterande och efter en stund gick jag med på det.
''Okej då. Men när du blir sjuk skyller du inte på mig!'' skrattade jag lågt och vi gick ut. Sedan så tog vi min bil och körde till bio-salongen.
Hon går extra nära mig när vi är påväg mot biljett-kassan. Sedan så bråkar vi om filmvalet.
''Men jag vill se Eclipse. Har inte sett den än!'' tjatade hon och jag höll för öronen och lipade åt henne.
''Nej! Vi tar Avatar, det är dom där som är blåa och det verkar så spännande...!'' försökte jag men det hjälpte inte. Hon bara babblade på om den där Jacob & Edward och hur de kämpade för någon Bellas hjärta.
Jag har aldrig sett de andra två filmerna förrut så hur fan ska jag kunna förstå Elipse.. eller vad den nu hette?
Men till sist blev det den filmen. Eclipse.
Vi satt längst bak i biosalongen och våran rad var tom, det var bara några få människor på de främre raderna men mitten raden var tom och där längre upp.
Filmen började och jag tyckte den var as tråkig. Har aldrig sett någon värre film.
Men ändå så satt jag och titta på den, för hennes skull. Ibland så brukade jag luta mig över och kyssa henne.
Men hon blev bara irriterad och puttade bort mig och till sist så satte hon sig två platser ifrån mig. Jag blev irriterad och sur så jag satt bara där och åt mina popcorn, kollade på den jävla filmen och var sur.
Jag såg hur hon blev helt till sig när den där Jacob Black kom in i bilden, eller när han drog av sig tröjan, antingen så bet hon sig i läppen eller så log hon stort. Som om hon aldrig hade sett 6-pack förrut.
Jag menar, jag har ju 6-pack. Eller hur? Och dom är ju ... kan jag säga er, mycket finare och snyggare än Jacobs och dessutom är dom ju bara hennes. Så varför sitter hon och dreglar över något som inte är hennes?
Jag sitter två platser ifrån henne! Kom och känn på mig!
Men ändå så sitter hon bara där helt insvept i filmen, ibland så sätter hon händerna för munnen och Audrey grät. Ja, hon grät. Varför vet jag inte? Det var ju inte som om världen gick under, eller hennes pappa dog?
När filmen var slut och vi kom ut ur biosalongen så sträckte jag på armarna och sa ''äntligen!''
Hon satte händerna i fickorna och huttrade, ibland så snyftade hon till och snörvlade. Jag la ena armen om henne.
''Fryser du?'' frågade jag och hon nickade. Jag gav henne min jacka och hon satte på sig den.
''vad var det jag sa...!'' suckade jag och satte mig in i bilen, hon öppnade dörren och satte sig därbak istället. Sedan så la hon sig över de 3 säterna. 
''är du trött älskling?'' frågade jag medans jag backade ifrån parkeringen. 
''mmm...'' mumlade hon och vred på sig. Jag log lite sedan så började att köra hemmåt. 
Hela vägen hem så försökte jag kolla så mycket som möjligt på henne genom mina bil-speglar. Jag fick se så som en glimt men ändå så spred sig ett leende på mina läppar. 

Jag parkerade på uppfarten och steg ur bilen, sedan så gick jag till hennes sida och bar upp henne i min famn. Jag såg på hennes ansikte länge innan jag gick knackade på, hennes pappa öppnade och sa åt mig att bära upp henne till rummet. 
Jag gjorde som han sa och bar upp henne för trapporna la henne ned i sängen och försiktigt så drog jag av henne jackan. Sedan så drog jag täcket över henne. Ända upp till hakan eftersom hon frös, och när jag la det varma på henne så gjorde hon en grimas och vände sig på rygg. 
Jag smekte henne över pannan och såg på henne. ''du är den vackraste..'' viskade jag. Sedan så pussade jag henne på pannan och la en lapp i hennes hand innan jag gick ut igen och åkte till andra sidan gatan hem igen. 
När jag kom hem satt jag och tänkte. Jag blev avundsjuk för det där lilla som hände på bion, och undra hur hon blir när hon får reda på det jag och Nicole gjorde? Jag kan tänka mig hennes reaktion.

Tråkig, tråkig, tråkig. Hände typ zero stuff här. Men mer kommer sen.. ;)

Kommentarer
Postat av: sofia

kan du inte börja skriva vad som hände i slutet av förra kapitlet? det blir mycket enklare att förstå, nu måste jag alltid bläddra ner till det förra kapitlets slut så att jag ska fatta något hehe xD

men annars var det bra!

2011-06-13 @ 16:03:45
Postat av: Anonym

Asbra

2011-06-13 @ 16:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0