Perfect two - del 9 ♥


''va..?'' sa jag förvånat och hon sprang in i huset, jag stängde dörren och försökte se på henne i mörkret.
''kom... vi går till mitt rum,'' sa jag och vi gick uppför trapporna sakta och intill mitt rum där fönstret fortfarade var öppet.
Det blåste in en kall vind, hon rös och jag gick fram och stängde fönstret, sedan så tände jag min lilla lampa.
Hon satte sig på min säng, sedan så såg hon ned. Hon ville inte möta min blick.
Jag suckade och satte mig ned bredvid henne, ''vad har hänt..?'' frågade jag och böjde mig ned för att se hennes ansikte. Hon vände sitt ansikte åt andra hållet så att jag inte såg något.
''vad är det?'' sa jag nu lite mer oroligt, hon verkade skit sur på mig helt plötsligt.
Hon andades snabba andetag och jag kunde höra lätta snyftningar.
Jag satte mig ned på knä framför henne och tog ett grepp om hennes huvud och hon mötte min blick, hennes ögon var våta och kinderna röda, hela hon var förstörd.
''men gumman...'' suckade jag och kramade om henne, hon kramade mig hårt tillbaks och gjorde så att jag tappade balansen och ramlade bak på golvet med henne på mig. Men det stoppade inte henne, utan hon höll fortfarande ett hårt grepp om mig och andades mot min hals, jag rös.
''det kommer ordna sig...'' viskade jag och kysste hennes axel, hon började gråta ännu mer och kysste mig flera gånger på kinden. 
''förlåt... förlåt...'' mumlade hon mot min hals och kysste mig på halsen, jag reste mig upp med henne som satt gränsle över mig.
''vad har hänt..?'' frågade jag och torkade hennes tårar, hon la sig på mig igen och andades tungt.
Allt jag kunde göra var att lyda hnne med att ligga där med henne på mig, jag vet att jag ska tycka synd om mig och så, jag gör ju det... men fan vad jag har längtat efter det här.
Mina händer som var på golvet låg nu nere vid hennes rygg och smekte den upp och ned.
Hon suckade och kramade om mig lätt, jag kramade om henne också, gud vad hon luktade gott också, fyfan vad skön hon var... jag tror jag smäller av!
''Justin... min pappa vill flytta...'' snyftade hon och kramade om mig hårdare, jag kunde inte riktigt få orden i mitt huvud, vill.. hennes pappa flytta? Det betyder ju att hon också ska flytta.
Herregud, jag som nyss har fått henne? Eller inte direkt fått men..
''han gillar det inte här... han tror det är något pågång mellan oss,'' sa hon och jag puttade bort henne lite.
''va?!'' sa jag och hon nickade, ''men jag har sagt att det inte är det... men han lyssnar inte, så jag skrek åt honom att jag ska bo hos dig hela livet då blev han riktigt arg och råkade slå för hårt på bordet så att mammas bild ramlade i glasbitar på golvet. Jag bröt ned i tårar och sprang raka vägen till dig...'' sa hon och snörvlade, jag suckade.
''bråkade ni om mig..?'' sa jag och hon nickade, ''han ska inte få ta mig ifrån dig...'' mumlade hon mot min hals och det pirrade till i mig, ända ner till tårna. Hela jag blev varm.
Jag log lite och rullade så att jag kom över henne, sedan så såg jag henne i ögonen, ''jag kan inte göra någonting, eller.. jag kan försöka men det kommer inte hjälpa... han kommer ju inte lyssna på en hopplös 16 åring, eller hur?'' sa jag och hon snörvlade, sedan så höjde hon handen till min hals. ''du kan ändå försöka...'' sa hon, ''jag vill stanna här hos dig, föralltid.'' 
Jag log och nickade, ''du kommer stanna hos mig föralltid shawty'' sa jag och hon fnissade lite, ''Shawty?'' sa hon undrade och jag nickade, ''Ja. Shawty...'' sa jag och lutade min panna mot hennes, ''okej, shorty..'' log hon och gnuggade sin näsa mot min, nu kände jag lusten i luften.
''shorty?'' skrattade jag som om jag inte visste vad det betydde. 
Hon strök mig över håret och log, ''Ja. Shorty..'' sa hon och vi båda fnissade, sedan så lutade jag mig ned och kysste henne mjukt, hon besvarade kyssen medans händerna trevade runt min kropp, hon kom ner till mina basket-shorts och drog ned dom till mina anklar, jag kysste henne vildare och vi började hångla, hon rullade så att hon kom över mig. 
Hon satte sig gränsle över mig igen och böjde sig ned för att fortsätta det vi hade avslutat, jag drog av henne shortsen och tröjan. 

Audrinas perspektiv.
Justin ställde sig upp och jag gjorde detsamma sedan så puttade han in mig löst i väggen, jag fnissade upphetsat och han la en hand på väggen och en hand runt om mig. 
Nu börjar han bli mer allvarlig, han kysser mig på halsen och smeker mig på låret och magen, sluter handen om mitt bröst några sekunder. Sedan lägger han sig på sängen och räcker ut armarna efter mig.
''Koomm...!'' säger han förväntansfullt och jag lägger mig i sängen bredvid honom, han stödjer sig med armbågen på kudden och ser på mig, sedan på min kropp.
Låter sina fingrar smeka över min mage, och lägre ner. 
Han tar tag i min hand och lägger den på sitt bröst, jag lägger benet runt om honom och ser honom i ögonen.
''du vet inte hur länge jag har tänkt på det här...'' viskar han och lägger handen om min rumpa. 
Jag ler och kysser honom, han trycker sig mot mig och stönar. 
Jag drar mig undan och andas, men han ger sig inte.. han kysser mig på halsen och sedan så smeker han mig utanpå trosan.
Han fumlar lite med troskanten och kysser mig på kinden. Jag ler och han lägger sig över mig, sedan så kysser han mig upphetsat och jag drar mina fingrar över hans rygg. Han ryser.
Sedan så känner jag hans styva kön mot mitt lår och då gör det allt värre, jag blir rädd och öppnar ögonen, sedan så puttar jag bort honom och andas snabbt. 
Varför är jag så rädd? Det är ju det här jag alltid drömt om, velat göra.
Och nu när vi nästan är där så fegar jag ur, jag suckar och lägger händerna för ansiktet.
Sedan så känner jag armar om mig.
''förlåt... vi gör ingenting du inte vill.'' sa Justin och jag nickar, sedan så lägger jag mig ned igen och denna gången med ryggen mot Justin.
Han drar täcket över oss och lägger armen om mig, sedan så kysser han min axel och snörvlar.
''är du okej?'' viskar han, jag svarar inte.
''nå... godnatt shawty'' viskar han och kysser min hals, sedan så sätter han sig upp och släcker lampan och lägger sig bakom mig igen.
''godnatt..'' mumlar jag och kysser hans hand, jag kunde se hans leende framför mig.
''vet du en sak...?'' frågar han och jag skakar på huvudet, ''nej?'' viskar jag och han kramar mig hårdare.
''jag älskar dig, bara dig..'' sa han och kysste min axel, jag vände mig om och såg på honom.
Jag smeker hans kind och sedan så tar jag tag i hans ansikte och kysser honom passionerat, ''jag älskar dig'' ler jag efter kyssen och han pussar mig snabbt på läpparna innan jag kan säga någonting mer.
''sov gott älskling...'' säger han och är bara tvungen att kyssa hans underbara läppar igen, jag kunde hålla på hela natten, men jag var ju trött..
Jag drog mig undan och han kramade mig hårt, ''godnatt..'' viskar jag och vi slutar att kramas, sedan så kryper jag ned i hans bröstkorg och somnar ganska snabbt med Justin i mina tankar.

Ojdå... ;$ 

Jag har en fråga till er! Tycker ni att jag går för snabbt fram? Eller är det bra såhär? Skulle uppskatta om ni kom med er åsikt. BIEBERLOVEEE. ♥

Kommentarer
Postat av: Sofia

du går lite för snabbt fram! Dom är typ inte ens tsm än så var dom nära på att ha sex? Nej liiiiye för snabbt :) Men ajg älskar din novell :D

2011-05-29 @ 22:21:58
Postat av: Sofia

du går lite för snabbt fram! Dom är typ inte ens tsm än så var dom nära på att ha sex? Nej liiiiye för snabbt :) Men ajg älskar din novell :D

2011-05-29 @ 22:26:06
Postat av: Sofiaa

OMB , VAAA SÖÖTTAA , Bebboo dene skit braa och du gå inte alls för snappt dene skiitt braa skriv meerr !!!! Bebboo , Bieberlooovee !! <3333 :*

2011-05-29 @ 22:26:17
Postat av: Sofiaa

OMB , VAAA SÖÖTTAA , Bebboo dene skit braa och du gå inte alls för snappt dene skiitt braa skriv meerr !!!! Bebboo , Bieberlooovee !! <3333 :*

2011-05-29 @ 22:33:20
Postat av: Anonym

du går inte alls för fort fram, dom kanske inte va tsm men dom är ju mer än så, dom har känt varandra så pass länge så det spelar ingen roll,, fortsätt som du gör!!! bäst bäst bäst säger ja bara

2011-05-30 @ 00:05:23
Postat av: Anonym

asbra

2011-05-30 @ 20:44:51
Postat av: Stina

jäte bra :)

2011-05-30 @ 23:17:50
URL: http://novelljustin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0